St. Croix open

Høsten 2020

Deltagerne i det 60. sluttspillet siden oppstarten i 1991: Svein, Terje, Pål (dommer), Ulf, Erling, Jørn og Geir (ikke med på bildet).

SLUTTSPILL HØST 2020  spilt ute 16. Mai 2021

Takk for en flott dag i Bydalen. Så bra at vi fikk gjennomført sluttspillet! Og denne gang med publikumsrekord 

Gratulerer Terje og Jørn som nok en gang nådde aller lengst i turneringen.

Terje er nå på toppen av Adelskalenderen med 13 seire innskrevet i vår evigvarende vandrepokal!

 Her er resultatene:

 Kvartfinale 1: Pål-Jørn (walk over seier for Jørn)

Kartfinale 2: Geir-Svein 4-5 

Kvartfinale 3: Erling-ulf 6-8

Kvartfinale 4: Per-Terje 2-10

 Semifinale 1: Jørn-Svein 10-3

Semifinale 2: Terje-Ulf 9-4

Finale: Terje-Jørn 2-0 (6-1,6-1)

30 Desember

Pål - Terje 8-4

Vi spilte en utsatt kamp og Pål tok kommandoen fra start.  På stillingen 7-1 til Pål røk han en streng så da tok jeg 3 strake.  Selv med skriveskrekk klart Pål å vinne siste game etter godt spill.

27 Desember

Terje - Erling 7-3

Jevne game hele veien.  Jeg rev til meg en 4-1 ledelse med mye marginer på strek og ved nett.  Erling reduserte til 4-3, men jeg klart å samle krefter til en spurt og vant de 3 siste gamene.

21 Desember

Jørn – Svein 13-1

 Selv om Svein hadde mange gode vinnerslag ble det flest game til Jørn. Til tider ganske godt spill, og bra server fra begge, så sifrene forteller som vanlig ikke alt om kampen.

19 Desember

Terje - Svein 8-3

Jevnt fram til 3-3, men jeg klart å vinne alle jevne game på slutten.  Begge godt fornøyd med spill og trim.

14 desember

Jørn – Pål 10-7

En meget jevn kamp som bølget frem og tilbake. Etter innledningsvis 1-1 kom Jørn avgårde til 5-1 før Pål slo tilbake og utlignet til 5-5.

Deretter fulgtes vi ad til 7-7, før de tre siste også etter jevnt spill tilfalt Jørn.

Ble nok noen flere upressede feil fra Pål mot slutten, da frykten for å måtte skrive referat tok overhånd. 😊

12/12

Jørn – Ulf 12-2

Ulf kjempet tappert med mange gode forehand igjennom hele kampen, men Jørn parerte mange og kom tilbake til nett etter å ha blitt presset bakover til tider.

Serven fungerte meget bra for Jørn i denne kampen.

 

 

 

Terje - Svein 10-5

Godt spill fra begge men Terje dro fra mot slutten.  Begge godt fornøyd med grunnsill og serve.

 

Fra Pål:

Lørdag 28/11 mellom Svein og Pål så vant Pål 11-6 Lørdag 05/12 mellom Ulf og Pål  så vant Pål 12-6 Mandag 07/12 mellom Svein og Pål så vant Pål 15-2

 

 

5/12

Terje - Per 10-4

Jeg fikk en god start og tok ledelsen 4-0, men Per kom tilbake og med sin gode forehand ble det etterhvert 6-4 til meg.  Men så fikk jeg god flyt og vant resten.

1/12

Jørn – Geir, 10-2

 

Jevn kamp hele veien - men spesielt frem til 2-2, og Geir viser frem en drivende god forehand som setter bra press på motspiller.

Dessverre ble det noen flere feil i avgjørende baller på Geir etter hvert, og Jørn avgjorde mange game med god serving.

 

 

 

28/11

Terje - Ulf 8-3

Mye jevnere kamp enn resultatet viser.  Ulf hadde gameballer i 9 av 11 game, men jeg klart å snu 6 av dem.

 

Svein-Terje 6-8 (utstatt kamp fra oktober)

Svein åpnet forrykende med gode grunnslag og som alltid bra server.  Svein leder 4-1 og hadde flere gameballer til 5-1.  Jeg kom sterkt tilbake og utlignet til 6-6.  Ved sidebytte 7-6 til meg ringte klokken så Svein hadde sjansen til utliging.  Jeg hadde god flyt i siste game og avgjord til min fordel.

 

26/11

Erling-Geir 5-3

En jevn kamp med mange lange ballvekslinger. Ingen av oss maktet å sette mange vinnerballer. Geir vant et blankt førsterett, så kom jeg tilbake og ledet 2-1. Deretter var det svært så jevnt, og jeg hadde nødvendig flaks med å hale viktige poeng i land.

Fordel inn og fordel ut, stort sett hele veien.

 

 

Litt sent innkommende resultater fra Jørn

31.10

 

Jørn Svein 11-4

Svein har som vanlig en mange gode server og en flott forehand, men det blir noen feil innimellom som gjør at game-resultatet ikke viser dette.

02.11

 

Jørn Erling 7-1

Jørn var litt sent ute til matchen, men tok allikevel for seg av poengene. Jørn servet nok bedre enn normalen i denne kampen, og tok dermed styring og mange poeng fra dette.

09.11

 

Pål Jørn 4-9

 

En ganske jevn kamp, men i forhold til forrige kamp mot Pål var servene forholdsvis gode igjen fra Jørn sin side. Pål gjorde noen flere feil enn normalt når han «tetter igjen bakover» inn mot sluttspillene.

 

21. November

Jørn - Terje 5-4

Meget jevnt kamp hvor jeg to ledelsen 2-0 etter 15 min spill !  Jørn kom sterkt tilbake og gikk opp til 4-2, før jeg utlignet til 4-4.  Klokken ringte tidlige i 9.game og Jørn avgjorde med en volley til 5-4.  Vi var begge meget fornøyd med spill, selv om den fysiske formen ikke er på topp.

Per K - Svein 9-4

Fra nabobanen virket det som om Per var på hugget med gode grunnslag.

Fra Geir (som stiller opp for Per-Einar):

Geir - Svein 7-6 (7-3 i tie-break)

Geir - Ulf 8-6

Fra ERLING:

jeg skulle ha spilt mot Per K 12. november. Han er ikke klar for singelspill ennå. Derfor spilte Svein og jeg (Vår oppsatte kamp tidligere i år ble aldri spilt.)

 Erling-Svein 6-4

 

 

Svein åpnet best og ledet 1-0, deretter tok jeg de fire neste. På 4-1 kom Svein tilbake og reduserte til 4-3. Deretter rodde jeg i land seieren med 6-4. En god økt for oss begge!

 

16. November

Mandagens kamp mellom Erling og Pål.

Det ble en kamp med en del løping og vi fikk svettet ut helgas gleder.

 

Pål dro i land seier med 11-1.

 

14. November

Svein - Ulf 10-5

Svein nærmer seg toppformen og serven satt som et skudd.  

 

Terje - Geir (stand in for Per-Einar) 5-5

Geir startet best og med få feil tok han ledelsen 4-0 etter mange lange og gode dueller.  Geir hadde også noen gameballer til 5-0, men jeg snudde til slutt og tok 4 strake til 4-4.  Geir samlet seg igjen og tok ledelsen 5-4 og mitt i tiende game ringte klokken.  Det var også et jevnt game hvor jeg tilslutt trakk det lengste strået.  Mye brukbar tennis og fremforalt god trim en lørdag.

 

7. November

Terje - Pål 8-6

Pål startet best og brøt min serve til 2-0.  Deretter fulgte vi hverandre til 3-2.  Så satt Pål inn et støt og gikk til 5-2.  Da tenkte nok Pål mest på at Tullis ikke ville skrive referat for ham, så Pål slapp seg litt ned.  Det utnyttet Terje og tok 3 strake før Pål tok ledelsen igjen 6-5.  Jeg satt inn en god sluttspurt og fikk inn noen vinnere som gjorde at jeg ledet 7-6 med 1 minutt igjen.  Siste game var jevnt men jeg klarte å avgjøre med en god forehand.  Vi var begge fornøyd med spill og god trim.  Så får vi se om Pål kommer sterkere tilbake nå han vet at noen skriver referat for ham etter en seier :-)

 

Pål - Svein 18-3

Som regjerende mester har Pål skaffet seg egen referent, men Tullis ligger litt etter skjema.  Pål ba derfor meg (tapende finalist) og skrive for ham til Tullis er igang.

26. oktober,

Roger - Erling 8-7

 

Referat: Erling spilte bra og ledet 3-2 og 5-3. Jeg klarte å snu det til 7-5. Det stoppet på 8-7 i en kamp som ingen fortjente å tape. Veldig jevnt hele veien, og mye bra spill. 

Torsdag 15. Oktober

Roger - Pål 7-5

 

Vi fulgte hverandre tett med 1-1, 2-2, 3-3 og 4-4. Så kom jeg foran med 6-4. Pål reduserte før jeg tok det siste. Ok kamp fra begge, men Pål sparte storspillet til lørdagens sluttspill. 

 

Mandag12.Oktober Pål - Svein 12-7

Pål stilte til mot Svein (referent) på mandag i Pers skade-fravær.

Jeg vant serven og den satt veldig bra - igjen. Vant første sett blankt. Pål kontret tilbake til 1-1.

Etter det hadde jeg best flyt og Pål slet veldig med lyset i hallen. Han testet briller for første gang - og det forstyrret spillet hans en god del. Jeg gikk opp til en 5-2-ledelse ganske greit. Pål slo mye feil på grunn av lys og forsøk på bruk av briller. På 6-3 til meg la han fra seg briller og startet opphentingen. Han spilte mye sikrere og vant fem games på rad. Jeg vant det neste gamet, men så var det slutt. Pål beholdt roen og jeg vant ikke ett eneste game resten av kampen. Pål kunne innkassere en sikker seier 12-7. 

 

Lørdag 10. oktober

Pål-Svein 9-9

 

Jeg vant serven og det første gamet vant jeg også blankt. Pål kontret med blankt game tilbake til 1-1. Deretter lå Pål foran med ett til tre game helt 9-6. Jeg vant to game og da var tiden ute. Pål tilbød meg å spille ett game til og få mulighet til uavgjort. Jeg takket takknemlig ja til tilbudet. To av returene satt som et skudd med to vinnere som resultat. En upresset feil fra Pål bidro også til at jeg vant gamet. Er veldig fornøyd med å klare uavgjort mot Pål.

 

5.oktober

Jørn - Roger 10-3 

Referat: Jeg hang med til 2-2, og var brukbart med spillemessig til 2-5. Men så kjørte Jørn fullstendig over meg i andre halvdel og vant 10-3 etter strålende spill. 

 1. oktober

 

Ellers fortalte Per Einar at det ble 8-8 mellom han og Pål for en drøy uke siden. 

3. Okober Sven - Terje 3-10

Både Per og Erling skadet så da spilte Svein og jeg.  Jevn start med en knapp ledelse til meg på 2-1.  Så fikk jeg god flyt og dro fra selv om Svein servet bra.  Mange morsomme dueller og god trim.

28. september: Roger - Jørn 7-5

Referat: Jeg ledet 2-0, men Jørn hentet kjapt opp til 2-2. Deretter tok jeg fire strake til 6-2. Jørn hevet spillet sitt på slutten og vare nære på å hente meg opp. Kampen var som sist preget av at Jørn foreløpig ikke er på sitt vante nivå, han gjør flere feil, server ikke like bra, og løper heller ikke like uanstrengt. Summen av det er en Jørn light så langt i høst. Men den gleden varer nok ikke lenge...Noen kamper til så er nok Jørn i form igjen. 

 Mandag, 21. september: Roger - Erling 7-6

 

Referat: Erling ledet 1-0. Så tok jeg føringen 3-1 og 5-2. Erling reduserte to ganger, og på 4-5 hadde han også 30-0 og var dermed nære 5-5. Isteden gikk jeg til 6-4. Men Erling kom nok en gang tilbake og hentet meg opp til 6-6. Det siste gamet gikk min vei og dermed 7-6 i en meget jevn kamp med masse løping og kjemping. En skikkelig bra treningsøkt. 

Erling-Jørn 5-3.

Jeg hadde ledelsen 3-1, men Jørn hetet inn til 3-2.

På stillingen 4-2 hadde vi et svært langt game. Jeg ledet 40-0, men Jørn snudde til sin fordel.

Etter mye fram og tilbake rodde jeg dette avgjørende gamet i land. Deretter reduserte Jørn til 5-3.

 

Jørn gjorde litt mer feil enn vanlig, og jeg hadde stort sett god flyt.

Lørdag 19/9:

Erling - Terje 5-4

Erling tok ledelsen 2-0, men Terje kom tilbake og utlignet til 4-4.  Det var Deuce i alle game unntatt ett game.  Terje kunne serve hjem matchen og hadde 40-0 i siste, men Erling snudde og vant en kamp med god trim.

 

Mandag 14. september,

Roger - Jørn 9-3

Referat: Høstens første kamp i St. Croix open ga meg en overraskende seier. Jørn var rusten etter mange måneder uten tennis, mens jeg har spilt en del i hallen i sommer og hadde en klar fordel av det. Neste gang er det tilbake til normalen med seier til Jørn

 Mandag

14.09

18.00

Jørn - Roger

3 - 9


Lørdag

19.09

12.00

Terje - Erling

4-5
Mandag

21.09

18.00

Erling - Roger

6-7


Lørdag

26.09

12.00

Jørn - Erling

3 - 5
Mandag

28.09

18.00

Jørn - Roger

5 - 7


Torsdag

01.10

18.00

Per Einar - Pål

8 -8


Lørdag

03.10

12.00

Svein - Terje

3-10


Lørdag

03.10

12.00

Erling– Per Karlsrud

Begge skadet - time satt i banken
Mandag

05.10

18.00

Roger - Jørn

3- 10


Torsdag

08.10

18.00

-Lørdag

10.10

12.00

Pål - Svein

9-9


Lørdag

10.10

12.00

Per E– Per Karlsrud

Mandag

12.10

18.00

Svein – Pål

7-12


Torsdag

15.10

18.00

Pål – Roger

5-7


Lørdag

17.10

11.00

Sluttspill

Mandag

19.10

18.00

Jørn - PålTorsdag

22.10

18.00

Per Einar - RogerLørdag

28.11

12.00

Terje - Svein

8-6


Lørdag

24.10

12.00

Per Karlsrud - Erling

Mandag

26.10

18.00

Roger - Erling

8 -7


Torsdag

29.10

18.00

Pål – Per KarlsrudLørdag

31.10

12.00

Terje – Per Einar

Utsatt


Lørdag

31.10

12.00

Jørn - Svein

11-4
Mandag

02.11

18.00

Jørn - Erling

7-1


Torsdag

05.11

18.00

Pål - Svein

18-3


Lørdag

07.11

12.00

Per Karlsrud - UlfLørdag

07.11

12.00

Terje - Pål

8 - 6
Mandag

09.11

18.00

Pål - Jørn

4-9


Torsdag

12.11

18.00

Erling – Svein

6-4


Lørdag

14.11

12.00

Geir (Per Einar) - Terje

5 - 5


Lørdag

14.11

12.00

Ulf - Svein

5-10
Mandag

16.11

18.00

Erling - Pål

1-11


Torsdag

19.11

18.00

Ulf – Geir (Per Einar)

6-8


Lørdag

21.11

12.00

Svein – Per Karlsrud

4-9


Lørdag

21.11

12.00

Jørn - Terje

5-4
Mandag

23.11

18.00

Jørn – Per KarlsrudTorsdag

26.11

18.00

Erling – Per Einar (Geir)

5-3


Lørdag

28.11

12.00

Svein - Pål

6-11


Lørdag

28.11

12.00

Terje - Ulf

8-3
Mandag

30.11

18.00

Jørn – Per Einar (Geir)

10-2


Torsdag

03.12

18.00

Svein - ErlingLørdag

05.12

12.00

Per Karlsrud - Terje

4-10


Lørdag

05.12

12.00

Ulf - Pål

6-12
Mandag

07.12

18.00

Pål - Svein

15-2


Torsdag

10.12

18.00

Per E (Geir) – Per Karlsrud

7-5


Lørdag

12.12

12.00

Svein - Terje

5-10


Lørdag

12.12

12.00

Ulf - Jørn

2-12
Mandag

14.12

18.00

Jørn - Pål

10-7


Torsdag

17.12

18.00

Per Einar - ErlingLørdag

19.12

12.00

Ulf – Per KarlsrudLørdag

19.12

12.00

Terje - Svein

8-3
Mandag

21.12

18.00

Jørn - Svein

13-1


Lørdag

26.12

12.00

Erling - Terje

3-7


Lørdag

26.12

12.00

Ulf – Per Einar

Mandag

28.12

18.00

Pål – Per KarlsrudOnsdag

30.12

12.00

Pål - Terje

8-4