Geir L             2                 1-0-3                          10-18

Ulf                  0                 0-0-4                          06-23

Pål                        8             4-0-0                           26-12

Jørn                      6              3-0-1                          25-13

Per E                     4              2-0-2                          21-18

Roger N                 2              1-0-3                          19-22

Svein                     0               0-0-4                         08-44

SEMIFINALER OG FINALE PÅ SØNDAG 1. MAI

Kl 13.00         Erling-Jørn 0-10

Erling kjempet som vanlig godt i sin semifinale, men søndagen fungerte spillet veldig godt for meg, det hjalp tydelig med «oppfriskningsrunden» på lørdag 😊

Allikevel var det mange game som var jevne, og Erling serverte flere lekre forbipasseringer i løpet av kampen.

Kl 13.00         Pål-Terje 1-3 (Pål måtte trekke seg grunne skade.

Kl 14.00         Jørn -Terje 2-0 ( 6-1, 6 - 0) Vinnerens referater fra semi og finale.

I finalen ble det mye jevnere spill enn det sifrene tilsier, men jeg hadde nok en fordel med ganske god serving gjennom kampen. Også fremme ved nett var innsatsen ganske god fra min side, men Terje serverte ihvertfall finalens beste vinnerslag med en fantastisk vinklet backhandsmash. Alt i alt ble det litt for mange feil fra Terje (i forhold til vanligvis veldig få feil), selv om det også var mange morsomme ballvekslinger der begge fikk vist fram god tennis.

TUSEN TAKK TIL ERLING OG SVEIN I SLUTSPILLKOMITEEN 😊

DETALJERTE KAMPREFERATER - VÅREN 2022

Ulf - Geir L10-10 (uavgjort)
Referat. Vi spilte på grusen i strålende vårvær 25.april (utsatt fra 7. april). Ambisjonen var å spille best av tre sett, men etter 1 time og 50 minutter med lange og mange dueller ble vi enige om poengdeling. Geir vant første sett 7-6 etter et superjevnt tiebreak. Ulf ledet 4-3 i andre sett når vi var enige om at det var «sluttkjørt» for oss begge, 10-10.

Svein - Per K 15-8

Per og Svein spilte kampen den 23. april på grusen i Bydalen. Vi spilte to sett og noen game til før vi ga oss. Jeg startet med fin flyt og vant første sett 6-1. Per fant flyten i sett to og ledet 4-1. Men jeg kom tilbake og dro i land settet 6-4. Vi spilte seks game til. Vi vant tre hver. Altså en 15-8-seier til Svein.

Per E - Geir H Kampen skulle gått 16.4. men ble spilt 22.4.

Vi spilte kampen ute på Wiesebanen i strålende solskinn. Vi holdt av 2 timer og bestemte oss for å spille full kamp. Det var litt vind så kampen ble preget av varierende kvalitet men veldig morsomt på grus igjen. Per E hadde dagen da han fikk mange drop shots til å sitte til stor frustrasjon for Geir. Geir slet litt med serven i vinden og Per E vant en komfortabel seier, til tross for mange jevne games.

21.03

Erling-Geir H 3-3 (fra 14/4 spilt 24.04)
Vi spilte ute, i flott vårvær. Som vanlig ble det svært lange dueller. Geir tok ledelsen 1-0, jeg utlignet. Så tok Terje to strake, før jeg reduserte til 2-3 sig 3-3. Vårt lengste game varte 11 minutter. Geir hadde lenge suksess med å gå til nettet og slå vinnerballer, mens jeg lyktes mer med lobber mot slutten.

Svein-Erling 4-5 (på terminlisten 28/4)
Kampen ble spilt tirsdag på rødgrusen i Bydalen. Årets første utematch er å sammenligne med årets første norske jordbær - med fløte! Det var jevnt hele veien. Jeg var stort sett i føringen, men Svein hentet opp. Mot slutten sto det 3-5, men Svein reduserte til 4-5 i siste game. Vi nøt godværet og tok oss gode pauser.

20.04

Terje-Erling 5-6
En durabelig fight! Terje vant første game blankt, så reduserte jeg til 1-1 og dro i land de tre neste poengene til 1-4. Terje reduserte ti 2-4, før jeg økte til 2-5. Så var det Terjes tur til å dominere. 3-5. 4-5 og 5-5. Kampens avgjørende game varte i 12 minutter. Det haglet med fordelsballer i begges favør. Antagelig fem fordeler til hver av oss! Til slutt halte jeg i land en etterlengtet seier mot en råsterk motstander. Hurra for meg i kveld!

19.04

Geir - Roger 7-5

Heavy kamp hvor Geir startet best og tok ledelsen med 5-1. Roger kom sterkt med en serie av aggressive «line-licking» vinnere og reduserte til 5-4. Geir dro det hele i land til slutt med 7-5.

17.04

Terje - Ulf 14-3

Ulf startet best og brøt Terje's serve til 1-0 med gode forehands.  Terje snudde til 2-1 ledelse og det var meget jevnt fram til 5-3.  Ulf hadde 2 game baller til 5-4, men jeg snudde og derfra hadde jeg god flyt.  Det stoppet på 14-3 med mange gode dueller og god påsketrim.

16.04

Terje - Roger 9-5

Utstatt kamp ble spilt lørdag og Terje fikk en meget god start og gikk feilfritt til 4-0.  Så fikk Roger flyt med gode forrhand fra side til side og reduserte til 4-3. Jeg tok de to neste til 6-3.  Roger kom tilbake og hadde gameballer til 6-5, men jeg snudde og avgjorde til 8-5 når klokka ringte.  Siste game gikk alt inn for Terje og dermed 9-5.

11.04

Roger-Erling 6-8.

Det ble en thriller da Roger og jeg møttes til ekstrakamp mandag 11.4. Roger tok ledelsen 1-0, jeg svarte med å gå opp til 1-3. Deretter svarte Roger med fire games på rad til 5-3. Deretter svarte jeg med å gå opp til 5-7, før Roger reduserte til 6-7. I siste game ledet Roger 40-15, men jeg hentet opp og vant til slutt. Mye fordel inn og fordel ut. Bra innsats av oss begge!

Per Einar - Terje 7-3

Forrykende åpning av begge med gode ballvekslinger med Per Einar i føringen 3-2 etter meget gode forehand vinnere.  Av 10 game var det Deuce i 9 og mange fordelsballer begge veier.  Per Einar lykkes med sine gode forehand og vant meget fortjent en klar seier.  God trim for begge.

10.04

Terje - Svein 9-4

Jevn start og Svein ledet 2-1 etter mange fra serve og forehand.  Så fikk Terje flyt og 6 strake til 2-7.  Deretter jevnt og det sluttet 9-4 til Terje

09.04

Erling-Ulf 12-5.

Kampen var lenge jevn. Ulf ledet 1-0, og vi fulgte hverandre til 4-3 i min favør. I det åttende gamet ledet Ulf 40-0, men jeg maktet å vinne fem baller på rad og økte etterhvert til 6-3. Derfra og ut vippet det meste i min favør. Spillet varierte for oss begge, jeg gjorde litt færre feil enn Ulf.

Per Einar - Roger 5-7

Veldig jevn kamp hvor vi fulgte hverandre med 1-1, 2-2, 3-3, 4-4 og 5-5. Små marginer som det jo alltid er i toppidretten sendte seieren i min retning på tampen.  Slitsom kamp hvor vi fightet for hvert poeng.

07.04

Kampen endte 12-2 i favør av Geir. Den første delen av kampen tok Geir en solid ledelse og vant på å spille sikkert og holde ballen i spill. Siste delen var det mye bra ballvekslinger, lange game og morsomt spill

06.04

Geir H - Erling 5-4

Kort oppsummert: Lange ballvekslinger, høypuls, blodsmak i munnen og utrolig jevnt. Kunne gått begge veier

Mandag 4. april kl 20.00 (utsatt fra lørdag 02.04)

Jørn Geir L. 11-1

Geir L. har en meget god utviklingskurve, og behersker store deler av spillet. Har gode grunnlinjeslag og er farlig på nett. Jørn tok mange poeng på serve og på angrep mot nett.

04.04: Roger - Svein 12-3

Rogers vurdering: Svein åpnet sterkt. Med tunge server og gode oppfølgere tok han 1-0. Så hadde han 40-0 og kunne enkelt gått opp til 2-0 ved nett, men misset. Jeg hentet opp til 1-1. Deretter hamret Svein inn 2-1 med harde server og forehandslag. Svein var klart best. Men på et eller annet vis klarte jeg å holde meg inne i kampen, og etter hvert komme foran. På 4-3 til meg sto kampen og vippet, men jeg vant noen jevne game og fikk en solid ledelse. Svein duppet litt i sitt nivå på slutten, mens jeg slapp meg mer løs da seieren var sikret. Totalt sett en fin og tøff kamp, og resultatet juger ganske grovt.

Søndag 3. April kl 14 (utsatt fra 28.03)

Jørn Erling 5-3

Som vanlig mellom Erling og Jørn blir det lange ballvekslinger, og etter en åpning med 1-1 ble det et ekstremt langt servegame for Erling, som varte i hvert fall 15 minutter. Mange deuce og gameballer hver vei, men Jørn trakk omsider det lengste strået og dro også i fra til 5-2, før Erling tok siste gamet.

3. april kl. 15 (utsatt fra 26.02)

Jørn Geir H. 11-2

Geir H. servet til tider bra, men fikk lite uttelling i gameprotokollen. Spesielt på forehand har Geir noen veldig gode passeringsslag inne, men det blir også noen upressede feil på viktige baller. Jørn servet til tider godt, og plukket noen game på det og ved å komme frem til nett.

Lørdag 2. april (flyttet frem fra 09.04)

Jørn Terje 8-2

En OK kamp med tidvis godt spill fra begge. Uvanlig mange upressede feil fra Terje ga større uttelling i protokollen for Jørn. Terje hadde mange gode passeringsslag, og tidvis var det god Tennis med lange ballvekslinger. En god treningsøkt for begge ble det ivertfall.

03.04

Terje - Geir H 7-3

Jevner kamp enn resultatet tilsier.  Mye bra tennis men også et par game hvor Geir H gjør en del dobbelfeil.  Bra trim og godt toppnivå.

31.03

Terje - Ulf 9-6

Terje åpnet feilfritt fram til 4-0 og derette var det jevnt.  Begge godt fornøyd med toppnivået og Ulf lykkes bedre med vinnere og passeringsslag enn sist uke.

30.03 (utsatt kamp)

Roger- Erling 10-2

I denne utsatte kampen var det mange jevne game, og tøff kjemping om hvert poeng. Men jeg hadde flyt og sikret årets første seier mot Erling.

27.03 (Utsatt kamp fra 26.03)

Jørn - Erling 7-2

Som vanlig mange lange og gode dueller, og flere jevne game. Begge fikk løpt godt og god trim, og et ekstra gledelig resultat var at kneet til Erling fungerte godt gjennom kampen.

26.03

Roger - Geir L 10-8

Referat fra GeirL; Roger åpnet best og tok ledelsen 4-0 og 7-2. Roger dominerte første halvdel av kampen med god lengde og mange velplasserte plasseringer langs linjen. I andre halvdel var det Geir som tok over initiativet, men Roger halte til slutt i land en fortjent 10-8 seier.

Ulf - Svein 9-8

Jevn kamp mellom Svein og Ulf som endte med seier 9-8 til Ulf.

Jørn – Geir Hansen 10-2

Geir hadde ikke helt dagen på avslutninger, men spilte til tider mye god tennis. Selv om forehanden er det fremste våpenet ble det også en del feil fra forehand på denne lørdagen. Med til tider god serving fra Jørn ble det vanskelig for Geir å komme inn i kampen og styre spillet. Selv om mange gode ballvekslinger også endte med seier til Geir, endte de aller fleste gamene med siste ball til Jørn.

Terje - Ulf 12-3 (utsatt fra tidlig mars)

Jevnt i starten hvor jeg tok en ledelse 2-1.  Så fikk Terje flyt i spillet med mye "stang inn" samtidig som feilprosenten til Ulf steg.  Fra 10-1 til meg ble det jevnt på slutten med 2-2 de siste 4 game

Jørn - Geir l 11-2

Kampen startet med et 10 minutter langt game der begge hadde mange gameballer i Geirs serve. Til slutt trakk Jørn lengste strå, og de neste gamene gikk kvikkere, og Jørn tok både egne og Geirs servegame. Mye bra spill, men flere upressede feil fra Geir gjorde at game uttellingen ikke gikk i hans favør. Allikevel mange gode dueller, og flere gode vinnerslag fra Geirs side viser at det kun er små marginer for at uttellingen skal bli annerledes. Både serve og volley og grunnlinjespillet er av godt merke, så Geir blir bare bedre og bedre med mer rutine fremover. Jørn hadde sine fremste våpen i egen serve, og fikk også bra uttelling ved å holde god lengde på angrepsslag og et OK nettspill.

Roger - Geir L 10-6 (flyttet fra 31/3)

Geir gjorde flere feil enn normalt og jeg kom foran med 5-1. Fra 9-3 hadde Geir en god periode opp til 6-9 og kampen levde igjen. Men tiden ble for knapp og jeg fikk med meg poengene. Geir hadde en tøff kamp mot Jørn kvelden før og var nok ikke helt restituert et halvt døgn etter.

Ulf - Per K 9-8

Per K bet godt fra seg mot meg(Ulf) og selv om jeg hadde føringen hele tiden ga Per aldri opp og det endte med 9-8 seier til Ulf.

18.03

Geir L   -Ulf. 8-6

Referat. En meget jevn kamp hvor spillerne innledningsvis vant games annen hver gang. På stillingen 4-3 til GeirL hadde Ulf flere gameballer, men greide ikke å avgjøre og GeirL landet gamet til ledelse 5-3. En ledelse GeirL ikke ga fra seg og kampen endte med 8-6-seier for GeirL. Geir hadde nok også «friskere bein» og en fordel av at Ulf hadde spilt tennis på morgenkvisten samme dag.

14.03

Roger - Svein 9-4 (utsatt fra 12.02)

Svein var best frem til 4-4. Jeg hadde ingen mulighet til å stå i mot servene. De gangene jeg klarte det kom det tunge forehandslag tilbake. Svein var mye nærmere å bryte meg, enn jeg var å bryte ham frem til 4-4. Men i de to neste servegamene sine gjorde Svein en del feil, og jeg fikk noen billige poeng. I tillegg holdt jeg egen serv, og da ble det 9-4 til tross for Svein var best de første 30 av den 45 minutter lange kampen.

Per E- Svein 12-5

Vi spilte ny kamp 2 dager etter den forrige. Denne kampen ble ikke like bra som den foregående. Litt mer ujevnt spill fra begge sin side og relativt korte ballvekslinger. En del upressede feil også men en god treningsøkt og hyggelig samvær.

Mange fine tennisdiskusjoner.

12.3

Per E- Svein 9-8

En veldig jevn kamp hvor marginene var på Per E sin side på slutten. Svein ledet både 4-1 og 6-2 men Per E jobbet seg inn og tok det siste gamet på 8-8. Denne dagen hadde Svein noen skikkelige server og gode returer og Per E måtte jobbe hardt for å dra dette i land. Det var en ganske bra kamp fra begge sin side.

08.03.22

Ulf-Svein 8-9.

Det ble en meget jevn affære. Ulf brøt min serve tidlig og forsvarte ledelsen til jeg brøt tilbake til 7-7 og holdt serven til 8-7-ledelse. Ulf holdt sin serve til 8-8 og vi ble enige om super-tiebreak. Jeg fikk en god start og klarte å ta vare på ledelsen i hele tiebreaket som endte 10-4 til meg.

07.03.22

Roger og GeirL  7-7 (fremskyndet fra 10/3)

Referat fra GeirL. Resultat 7-7. En spennende, jevn og til tider velspilt kamp. Geir førte 3-0. Roger reduserte til 3-3. Deretter ble games plukket jevnt på begge sider før Geir hadde flere «mini-matchballer» på 6-5, men Roger reddet mesterlig og gikk opp til 7-6. Kampens sist game ble vunnet av Geir og det endte uavgjort, 7-7, et resultat begge var fornøyde med.

5.3.22

Per E - Ulf 9-8

Dette var en kopi av forrige kamp hvor akkurat det samme skjedde. Litt ujevnt spill men Per vant med et game. Begge hadde en ledelse med 2-3 games i løpet av kampen.

Geir – Roger  6-5 (spilt 5. mars flyttet fra 17.2)

Kampen endte 6-5 i Geir’s favør. Veldig jevn kamp med en aggressiv Roger og mange bra ballvekslinger. Det sto 5-5 og var 30-30 i siste game hvor Geir hentet hjem seieren til slutt.

Geir H – Geir Larsen 6-4

Kampen endte 6-4 i Geir Hansens favør. Geir H startet best og ledet 6-4 (?? det stod det i mailen så jeg klipte det rett inn - hilsen redaktøren), men Geir L kom sterkt og det ble en veldig jevn kamp på slutten som Geir H til slutt hentet hjem.

03.03.22

Svein-Geir L. 10-8

Svein startet sterkt og hadde fin flyt med gode server og returer i Geirs serve. Svein beholdt en god ledelse frem til 7-4. Geir kjempet seg inn i kampen. Brøt serven til Svein blankt og holdt egen serve blankt. De to neste gamene vant vi ett hver. På 8-7 til Svein klarte han å vinne de to neste gamene. Vi rakk ett game til. Og 10-8-seieren satte Svein stor pris på.

28.2.22

Per E- Erling    8-3

En jevn kamp hvor jeg hadde marginene på min side. Det ble mye løping og vi merket at vi hadde hatt korona begge to.   Per E gikk opp til 4-0 og hadde 40-0 i 5 game, hvor Erling jobber seg inn og reduserer til 4-2. Så kommer et par skikkelig lange games hvor kampen står og vipper litt. Per E har flyt på de viktige ballene og går opp til 6-2, men det kunne fort stått 4-4 der. Kampen ender 8-3

26.02

Geir L - Per K 12-4

Flyttet kamp fra 5/3. Geir førte matchen og ledet tidlig 4-1. Per fikk deretter momentum og reduserte til 2-4 og hadde «heng» med 40-0 og fordeler før Geir halte i land gamet til 5-2. Deretter kontrollerte Geir matchen fram til seier 12-4. Per demonstrerte tidvis meget godt spill fra baklinjen, men Geir hadde denne gangen tålmodighet som gjorde at han gjorde få feil og en serve som fungerte godt.

Jørn (reserve for en syk Ulf)- Roger 8-4

Roger refererer: Jørn spilte som vanlig sikkert og bra og gikk rett i 6-0-ledelse. Så slapp han opp litt på gassen siste halvdel sånn at jeg også fikk meg noen poeng. Jørn sliter med albuen og spillet er nok preget av det. Han må slå noen av slagene litt annerledes for å unngå å plage albuen enda mer. Likevel spilte han som vanlig meget bra.  Jeg var godt fornøyd med eget spill i dag og satser på at poengene snart begynner å renne inn.

24.02

Terje - Geir L 7-5

Da er er Geir tilbake og startet med å ta ledelsen 1-0.  Deretter tok jeg 2 blanke til 2-1.  Derette var det 3 jevne game hvor jeg hadde absolutt ALLE marginer på min side inkl feilslag som ble vinnere og dermed 5-1.  Deretter tok Geir over litt men jeg holdt unna til klokken ringte på 7-5 til meg.

Erling-Svein 11-1

Det var dagen dag det meste stemte for meg. Selv svært jevne game gikk i min favør. En god løpe-økt for oss begge!

Roger - Erling 6-9

Referat: Taperen tar seg friheten med å skrive referat denne gangen. Etter tap med 6-8 i januar var kun seier godt nok i dag, men Erling ville det annerledes. Han er 20 år eldre enn meg (kan det stemme?..) og har akkurat ristet av seg corona-sykdom. Likevel var Erling best i alt denne tidlige ettermiddagen. Jeg var heldig og ledet 2-0 etter to lange og jevne game. Vi hadde da spilt 15-20 minutter. Deretter var Erling sjef med trygge og gode slag, og sin imponerende innstilling og tøffe jobbing. Jeg liker hvordan Erling ønsker å vinne hver eneste ball også etter at seieren er sikret. Erling ledet på det meste 8-3. I dag var jeg egentlig heldig som slapp med 6-9, forskjellen på banen var faktisk enda større. Men heldigvis slapp jeg unna ydmykelsen med tosifret.

20.02

Jørn - Terje 9-2

En mye jevnere og velspilt kamp fra begge sider enn hva sifrene skulle tilsi. Hemmeligheten til Jørn i denne kampen lå i flere ekstremt gode avslutninger fremme ved nett, både volley og smash – forehand og backhand. Som vanlig hadde Terje mange ekstremt gode passeringsslag på lager også, men flyten Jørn hadde ved nett denne søndagen gjorde det ekstremt vanskelig for Terje. En sjelden dag da det meste satt for Jørn i forhold til nettspillet, samtidig som at Terje misset en del av sine 100% sjanser (som han kom til ved godt spill). Uansett ble det god trening for begge, og mange gode og fartsfylte dueller.

19.02

Jørn - Ulf 10-6

Ulf gikk til klar ledelse fra start, og hadde et godt press og godt overtak i kampen. En ledelse på 4-1 til Ulf ble etter hvert spist opp og Jørn klarte å komme opp i 6-4 etter hvert. Derfra og ut beholdt Jørn ledelsen, selv om Ulf fortsatte med godt press og mange gode vinnere.  Jørn klarte etter hvert å få bedre lengde og komme til nett og dermed kontre litt på Ulfs gode grunnspill.

Terje - Per K 10-2

Per startet best og tok ledelsen 1-0.  Jeg brøt tilbake og fikk god flyt med 10 strake game hvor Per hadde gameballer i flere av dem.  Per avsluttet med å vinne siste game med sin susende forehand.

Terje-Erling 6-5

Erling startet best og tok ledelsen 2-0.  Jeg reduserte, men Erling gikk opp til 3-1.  Så hadde vi 3 lange game hvor jeg vant 2 og Erling 1 og alle 3 game kunne vippet begge veier.  På 4-3 ledelse til Erling fikk jeg god flyt med mange vinnere og gikk opp til 6-4.  Klokken ringte på 30-30 i siste game og tilslutt tok Erling det til sluttresultat 6-5.  Meget god trim og vi var begge godt fornøyd med spille.

17.02

Erling-Terje 7-4

Snakker vi om covid-doping? Terje reiste spørsmålet etter å ha gått på et overraskende tap. Jeg avviser å ha tatt kunstige stimuli, men kanskje har min kropp hatt godt av en covid-pause fra tennisen. Slagene satt i alle fall godt denne gangen.  Terje tok ledelsen i første game, jeg svarte med å vinne de tre neste poengene - før Terje reduserte til 3-2. Deretter gikk jeg opp til 5-2, før Terje tok de to neste til 5-4. Så avgjorde jeg to jevne game og vant 7-4.

14.02

Erling-Ulf 16-4

Etter drøye tre ukers spilleopphold etter skade i kamp mot Jørn var det fint å være tilbake på Gressvik. I den utsatte kampen mot Ulf ble det rett og slett enveiskjøring med seier 16-4. Jeg ledet 5-0, før Ulf reduserte til 5-2. Men derfra og ut endte de fleste duellene igjen i min favør. Jeg lyktes med det meste, og Ulf ble ofte presset ut til sidene og maktet ikke å komme på offensiven.

Roger-Jørn 4-4

Jevn kamp, der Roger overbeviste med følsomt småspill ved nett med vinkler som tatt ut av håndboka. Roger gikk i ledelse fra start, og selv om gamene ikke gikk kjapt unna tok Roger fortjente poeng med godt press.  Mot slutten ble serven til Jørn sikrere, og Jørn klarte også å demme opp for gode grunnlinjeslag og komme frem på banen litt mer.  Alt i alt en jevnspilt kamp med god trening og opphenting til 4-4 i siste øyeblikk for Jørn.

12.02

Terje - Geir H 8-4

Full fres fra start med lange og gode dueller.  Terje brøt til 3-1 og hold serve til 4-1.  Et 15 min langt game hvor begge hadde flere gameballer, men tilslutt klarte jeg å kapre gamet til 5-1.  Etter det var det jevnt, men litt flere feil fra begge.  Til slutt halet jeg i land en 8-4 seier.

10.02

Per E- Ulf 10-9

Kampe n var som vanlig jevn når vi spiller mot hverandre og begge hadde ledelsen med 2-3 games i løpet av kampen. Per E hadde litt flyt på slutten og vant kampen på minst mulig margin. Litt ujevnt spill men også bra inne i mellom.

Per E- Pål  8-8

En utrolig jevn kamp som var spennende helt inn. Servingen i kampen var ganske bra og gamene var utrolig jevne. Det var aldri noen stor ledelse til noen. Vi holdt serven til 2-2 så gikk Pål til 4-2 før Per E gikk opp til 6-4. Pål slo tilbake til 8-6 og da trodde vel begge at kampen var avgjort. Per reduserte til 8-7 og det var et drøyt minutt igjen på klokka. Vi tok da et game til og Per E klarte og ro i land et poeng noe han var veldig fornøyd med. Pål begynner å nærme seg formen igjen og servene hans begynner å bli farlige.

Geir - Svein 14-2

Geir hadde god flyt og mange første server som gikk inn denne gangen i kombinasjon med litt flere uprovoserte feil av motstander Svein enn det han pleier å gjøre.

05.02.22

Per E- Per K    10-5

En jevn kamp hvor vi fulgte hverandre til 4 4 så dro jeg litt fra på slutten.

05.02 (Utsatt kamp fra 29.01 spilt 05.02)

Pål - Jørn 8-5

Pål var god og sikker, og Jørn hadde litt problem med egen serve i starten av kampen. Det var jevnt i starten, men ingen som klarte å vinne i eget servegame frem til 2-2.  Deretter dro Pål fra, da han fortsatte å vinne Jørns servegame, og samtidig begynte Pål å serve veldig godt selv også.  Mot slutten av kampen bedret Jørns serve seg noe, uten at Jørn klarte å ta noe innpå. Så kampen endte med en fortjent seier til Pål 8-5.

03.02

Pål - Ulf 13-6

Kirt referat fra Ulf: Pål vant enkelt denne dagen. 13-6 sier sitt.

31.01

Roger - Svein 10-5

Jevn kamp med mye bra spill fra begge Jevn kamp med mye bra spill fra begge

30.1 (kamp på forskudd)

Geir H - Ulf 9-4

Dette var til tross for sifrene en meget jevn kamp og en sliteseier for Geir. Geir gikk i ledelsen 5-1 hvor Ulf gjorde en opphenting til 5-4 og nærmet seg, men Geir dro det etterhvert i land etter mange deuce og gode ballvekslinge r

29.01

Terje - Geir H 5-4

Utrollig jevn kamp hvor vi bare klarte 9 game på 50 minutter.  Geir startet best og tok ledelsen 3-1.  Så hadde Geir 2 game på rad med ledelse 40-0, men jeg klarte å snu begge til 3-3.  Nok et game fulgte hvor Geir hadde 5-6 gameballer (bl.a. 40-15) men jeg snudde igjen til 4-3 ledelse.  Så brøt Geir til 4-4 og på stillingen 30-0 til Geir ringte klokken.  Jeg klarte så å ta 4 strake poeng og vant med en backhand som såvidt "touchget" linja.  Utrolig jevn kamp hvor Geir slet litt med serven, men vi fikk begge meget god trim med mange og lange dueller i hvert eneste game.

Per E - Svein 10-3 (ikke mottatt referat)

24.01 Jørn – Erling 6-1

Erling brøt Jørns første servegame, og hadde skumle hensikter. Jørn slo tilbake og klarte etter hvert å få et press på Erling ved å angripe mot nett.  Serven satt også bedre og Jørn tok de 6 neste gamene. Som vanlig mellom Erling og Jørn blir det mye løping på begge og en del lange ballvekslinger, men dessverre måtte Erling kaste inn håndkleet pga. en strekk i leggen etter en halv times spill.  Satser på at vi stoppet tidsnok til at strekken ikke ble verre og at Erling snart er tilbake for fullt igjen!

22.01

Jørn – Per K 13-0

Lørdag var det kamp mellom Per og undertegnede i en relativt kjølig hall. Det ble mest enkeltstående vinnere for Per, og Jørn hadde som vanlig grei flyt. Et game midt i kampen hadde Per ledelse og fordel, men Jørn tok igjen siste stikk.De to siste gamene var også jevne med ekstra innsats fra Per som byttet til yndlingsracketen! Blir skummelt om han satser på den i en hel kamp!

Geir H - Roger 8-2

Kampen begynte jevnt hvor begge holdt serve til 2 - 1. Noen uprovoserte feil fra Roger gjør at Geir drar i fra og til slutt vinner kampen 8-2.

20.01

Ulf-Svein 9-11.

Kampen startet best av meg, men på ledelse 4-2 til meg kjempet Ulf seg inn i kampen og overtok ledelsen til 8-7, mener jeg det var. Jeg hadde den lille ekstra flyten resten av kampen. En meget jevn kamp som også kunnet vippet i Ulfs favør.

Erling-Pål 13-4

Veldig hyggelig å ha Pål tilbake i turneringen, nesten nøyaktig ett år etter hans hodeskade i hallen. Jeg hadde grepet i innledningen og ledet 7-0, før Pål reduserte første gang. Deretter plukket Pål ytterligere tre game - før kampen stoppet på 13-4. – Jeg kom ikke for å vinne i dag, sa Pål etter kampen. Jeg var fornøyd med eget spill og vet at Pål snart blir like farlig som da han gikk til topps i St.Croix-turneringen. Ellers hadde Pål kampens to beste slag. Først en overraskende underarmsserve, og deretter fintet han meg helt ut med å antyde en kort underarmsserve, for så å trykke til med en knallhard variant.

18.01

Roger-Erling 6-8

Roger startet best, med 1-0 og 2-1. Han hadde også gode muligheter til 3-1, men jeg avverget til 2-2. Deretter kom jeg i flytsonen og vant de neste gamene, helt til 2-8, Roger misset mer enn vanlig, men ga aldri opp. Han var for eksempel nær ved å komme redusere til 3-7. Jeg avverget dette, men måtte bare innse at Roger slo seg løs vant de fire siste gamene. Dermed stoppet kampen på 6-8.

17.01

Jørn - Svein 14-1

Svein servet godt og vartet som vanlig opp med mange friske forehand, men det ble allikevel ikke mange hele game som gikk Sveins vei. Jørn hadde god flyt og god lengde og endte opp med flest game i protokollen

16.01

Terje - Per E 8-5

Jeg fikk en god start opp til 4-0 selv om det var gameballer til Per E i 3 av de gamene.  Derfra var det jevnt og Per E fikk brukt sin sterke forehand med mange vinnere.  Bortsett fra ett game så hadde Per E gameballer, men jeg klarte å snu til min fordel i de kritiske game og vant tilslutt 8-5

Terje - Erling 9-3

Jevnere enn resultatet tilsier.  Flere game hadde Erling både 2 og 3 gameballer (40-0), men jeg satset og snudde de fleste game med flere på linja og litt marginer med nettrullere.  God trim for begge med mange og lange dueller.

15.01

Terje - Ulf 11-4

Ulf brøt min serve og tok ledelsen 1-0.  Etter det fikk jeg god flyt med mange vinnere og lite feil samtidig som Ulf hadde en del upressede feil og så stod det 10-1 til meg.  Ulf kom sterkt tilbake og med gode forehands og volleydrives tok Ulf 3 strake.  Jeg tok siste game og da endte det 11-4

Roger - Geir L 5-3

Geir startet sikkert og bra og ledet 2-0. Jeg kom etter hvert foran med 5-2. Geir reduserte blankt til 3-5 og var i gang med sluttspurten, men så røsket det til i achillesen hans og Ger måtte gi seg.

God bedring og takk for fin kamp så lenge det varte!

10.1

Per E - Erling 8-6

Kampen var tett og jevn i førsten som vanlig og alle gamene var lange. Erling ledet midt i kampen 4-2. Etter dette hadde Per E en periode på 25 minutter hvor det meste satt. Server, inside out forehand og backhand langs linjen satt hver gang. Var i en vanvittig flyt som ikke kunne vare evig men nok til å gå opp til 8-4. Erling pyntet på resultatet til 8-6 på slutten.